12 juni 2014

HeBlad-turen går til Danmark!

Det er vigtigt med en tydelig og klar hjemmeside, der informerer vores (mulige) kunder. Og det mener vi er lykkedes med de mange billeder og beskrivelser til vores produkter. Det var i forbindelse med udviklingerne på markedet, at vi besluttede os for at oprette en hjemmeside på dansk.

Det første bordtennisbord leverede vi kun 10 km væk i 1994. Bordtennisbordet viste sig at være utroligt populært i skoler, på campingpladser og til offentlige rum, og det varede ikke længe før vi begyndte at få ordrer fra hele Benelux. Det, der startede med 1 bordtennisbord på en lastbil som kørte direkte til kunden, har nu udviklet sig til en lastbils hele indhold og ladeevne med et maksimum på 12 bordtennisborde, som bliver kørt ud til kunder over hele Europa.

Og selvfølgelig bliver vi ved med at udvikle os. Vi har udbredt vores sortiment en hel del i de sidste år. Ud over de forskellige bordtennisborde kan vi også levere bordbænkesæt og bænke, naturligvis fremstillet i beton.

Stabil vækst

For ti år siden introducerede vi vores produkter i Tyskland. Afsætningsområdet var begrænset til Nordrhin-Vestfalen, men efter et stykke tid blev det udvidet til hele Tyskland. I 2012 kom der forespørgsler fra England, hvor markedet blev ved med at stige. Og sidste år kom der også ordrer fra Schweitz, og nu er vi også begyndt at eksportere til Danmark!

Vi håber, at kunne byde velkommen til mange nye danske kunder med denne danske hjemmeside!