Even duwen met die zware betonnen tafeltennistafel

Levering

Alle vores produkter lagerføres og kan leveres med det samme. Vores egen speditionsafdeling kører til et bestemt område af landet hver dag, og derfor bliver dit bord elller bænk altid leveret inden for 4 arbejdsuger. Leveringstiden for separat bestilte bænke kan dog være en anelse længere. En eller to dage før leveringen bliver du ringet op af en af vores medarbejdere. Hvis leveringen ikke passer dig på det aftalte tidspunkt eller hvis datoen ligger for tæt på, rykker leveringen automatisk til næste kørsel til din kommune. Du bliver igen ringet op os os en eller to dage i forvejen.
Vi kan desværre ikke levere produkter til øer i Danmark, som kun kan nås over vandet. Opstillingen finder sted ved hjælp af en lossekran på lastbilen med en rækkevidde på maks. 5 meter. Herefter bliver bordene og bænkene kørt på plads med en pallevogn, under forudsætning af, at vejen derhen er tilgængelig (jævn, belagt og uden forhindringer). Det er ønskeligt, at der er 1 person til stede ved leveringen for at angive opstillingsstedet. Når bordet skal rulles derover, skal der mindst være 1 person til stede, der kan give en hjælpende hånd.
Hvis der skal installeres bundplader på underlaget, er det ikke muligt at køre dem over til opstillingsstedet med en pallevogn. Bundpladerne kommer til at ligge i niveau med koten. Når sandunderlaget er blevet lagt, kan vi lægge bundpladerne på det ønskede sted med kranen, på betingelse af at stedet er tilgængeligt indenfor 5 meter fra lastbilen.

Vilkår

  • Ekstra fragtomkostninger beregnes automatisk i indkøbskurven, når du får et online tilbud.
  • En bestilling af borde bliver garanteret leveret inden for 4 arbejdsuger. En bestilling af kun bænke kan godt vare enkelte uger længere. Bat og bolde sendes med posten inden for 2 arbejsdage. Dem kan du altså forvente på den angivne adresse inden for én uge.
  • Hvis det ikke er muligt at opstille produktet på det ønskede sted, bliver det losset så tæt muligt på. Endelig placering og de hermed forbundne omkostninger er for din regning. Hvis du på det tidspunkt annullerer bestillingen, opkræves der omkostninger.
  • Faktura EFTER levering.
  • Betalingsfrist inden 14 dage efter fakturadato.

 

Videoer

Delivery HeBlad tennistables 

Delivery HeBlad picknicktable 

Delivery HeBlad footballtable