Beton Parkbænk Duo Antracit-Beton

Beton Parkbænk med Dobbeltsæde og Ryglæn i Antracit-Beton

Bænkene er perfekt til alle slags skolegårde. Vælges der flere bænke, så kan de installeres med ryggen til hinanden som i et tog. Herved opstår der grupper på maks. 8 personer, som kan sidde og hygge sig.
Bænkene har ryglæn og kan opstilles på fortovet.

Valgmuligheder:
  • Ved opstilling af dobbeltbænke på steder, som er sårbare for hærværk, kan du vælge at montere et "Forankringssæt" (HB.VS) under dem, som støbes i. Ønsker du at anvende dette ankersæt ved eksisterende bænke i skolegården, skal du grave 2 huller i fortovet, fæstne ankerne og opfylde hullerne med lidt beton.
  • Ved opstilling af dobbeltbænkene på en græsplæne, anbefales det at anvende en betonplade. På billedet af produktet vises "Bundplade Bordbænk" (OP.PS). Den giver en stor og solid overflade i græsset, hvilket kan være nødvendigt ved opstilling af flere borde tæt ved hinanden.
  • Denne dobbeltbænk passer også på et "Sæt Betonfod" (OV.PP.SET). Ved brug af denne betonfod ses der mere græs, hvilket gør en park visuelt mindre betonagtig. Betonpladen er ca. 5 cm bredere end bordets fod, hvilket gør det meget lettere at slå græsset under bordet.

Specifikationer

Produktkode
BB.PBAB.DUO
Farve
Antraciet-Beton
Mål (L x B x H)
180 x 106 x 94 cm
Siddehøjde
49,7 cm
Siddevinkel
103 grader
Vægt
350 kg
Sædets materiale
bambus
Antal siddepladser
8
DKK 12.400,00 Ekskl. moms
(DKK 15.500,00 Inkl. moms)
2. produkt og opefter for DKK 10.800,00 pr. stk., 12% rabat!
Gratis fragt tilDanmark
Leveringstid er 0 til 4 arbejdsuger. Gennemsnitlig leveringstid er 2 hverdage.